Altinn

Altinn er et samarbeid mellom Brønnøysundregistrene, Skattedirektoratet og Statistisk sentralbyrå om innrapportering til det offentlige.


Brønnøysundsregistrene


Skattedirektoratet


Trygdeetaten


Spør OSS hos Altinn

Hjelp til regelverk? Sjekk Altinn.


Bedriftsinformasjon

Gratis tjeneste for bedrifter og etablerere drevet av VINN på vegne av Nærings- og Handlesdepartementet. Her kan du finne mye nyttig informasjon om det å starte og drive din bedrift.


Lovdata

Her ligger Norges Lover ute på nettet. Siden det er så mange lover, er dette en nettside all bedrifter må innom med jevne mellomrom.

Really.no

Really.no er bedriften som drifter og utvikler våre nettsider. Har du spørsmål vedrørende sidene generelt eller ønsker å lage dine egne nettsider kan Really.no hjelpe deg med å komme igang. Really Jørgen Kirsebom holder til i samme arbeidslokaler som Tove Kirsebom Regnskapsservice AS.


Stallnorum.no

Her har vi bodd og nå bor våre barn og barnebarn her.


RealAction.no

RealAction er en del av Really, som leverer eventer til små- og mellomstore bedrifter samt til private arrangement som utdrikningslag og lignende.


Kirsebom AS

Min mann Øyvind Kirsebom driver selskapet Kirsebom AS som er agenten til SKAKO AS i Norge. Kirsebom AS leverer betonganlegg fra den danske produsenten.